Fotohangout #3: Zálohování fotek

Další díl fotohangoutu s Honzou Vršinským, tentokrát jsme povídali o zálohování fotek. Probrali jsme základy – proč vůbec zálohovat, jaké jsou možnosti a nastínili několik řešení.

Povídání o zálohování se nám trochu protáhlo z plánovaných 15 minut na půl hodinu. Věřím ale, že i v tomto hangoutu najdete spoustu zajímavých myšlenek.

Určitě budeme s Honzou rádi, když připíšete nějaké své postřehy k takovým hangoutům. Co byste uvítali v dalších dílech? Co vás zajímá? Případně na čem bychom podle vás měli zapracovat? 🙂

Jako takový centrální bod, kde se dá diskutovat o příštích i stávajicích fotohangoutech je tato komunita na Google Plus. Pokud vás tyto hangouty zajímají, určitě se připojte, budete tak včas informování o plánech.

Další díly Fotohangoutů

David Nogol

Živím se jako portrétní fotograf, jsem autorem knihy Jak na focení portrétů. Baví mě nejenom samotné fotografování, ale rád o fotografování píšu a pomáhám ostatním fotografům k lepším fotkám. Pořádám fotografické kurzy a workshopy a aktuality o mě najdete na mém Instagram profilu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *