Inspirace: timelapse video popisující dvoutýdenní cestu

Již se zde objevilo dost tipů na zajímavé timelapse videa. Toto bude ale úplně jiné. V tomto videu totiž mladý pár zachytil svou dvoutýdenní cestu po USA. Tří a půl minutové video bylo složeno z 5000 snímků a zachycuje celý průběh cesty.

Roadtrip USA from Mike Matas on Vimeo.

 

Autoři videa jsou Mike Matas a Sharon Hwang. Animace pro video vytvořila přímo Sharon a hudbu vytvořil Patrick Brooks.

Osobně se mi takový způsob prezentace fotek z dovolené hodně líbí. Během tří a půl minut dostanete krásný přehled toho, co se autorům za ty dva dny podařilo stihnout, kde byli a jak jejich výlet vypadal. Jen mi to promítání fotek přišlo místy až moc rychlé a možná až moc zmatené. V místech, kde na sebe fotky navazovaly to vůbec nebyl problém a vypadalo to hezky.

Zkoušeli jste někdy podobným způsobem dokumentovat svůj výlet? Nebo dáváte přednost raději vyberete několik nejlepších fotografií, které poté prezentujete klasickým způsobem přátelům a rodině?

 

Zdroj:petapixel.com

David Nogol

Živím se jako portrétní fotograf, jsem autorem knihy Jak na focení portrétů. Baví mě nejenom samotné fotografování, ale rád o fotografování píšu a pomáhám ostatním fotografům k lepším fotkám. Pořádám fotografické kurzy a workshopy a aktuality o mě najdete na mém Instagram profilu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *